Duomar

Isolerende en trillingsdempende coatings

Trillingsdempende coating

Deze coating wordt toegepast op plaatmetalen constructies in diverse industrieën. Het aanbrengen van deze coating gebeurt op de gebieden rondom de bron van de trillingen in de constructie zoals motorruimtes, machineomkastingen en anderen.

Isolerende coating

Deze coating wordt toegepast in de maritieme en offshore industrie als thermische isolatie en als preventie van condensvorming. De naadloze isolatie dat wordt gevormd zorgt voor een beter en veiliger leefklimaat en reduceert het energieverbruik voor koeling en of verwarming van het object.

Maak kennis met onze producten

Interesse in onze producten en wilt u meer weten?! Download dan nu onze gratis presentatie.

Download presentatie

Duomar

BVE Management

De enige vertegenwoordiger van Duomar in België

BVE Management begeleidt projecten met gebruik van Duomar producten in België. Deze producten worden voornamelijk gebruikt in de industriële sector waarin BVE Manegement reeds verschillende jaren ervaring heeft. Het grootste deel van de begeleiding gebeurt bij metaalconstructies, piping projecten en laswerken. Dit is echter niet alles: wij werken met u samen voor kleine tot grote projecten.

Bij de begeleiding van de projecten met onze producten zorgen we voor bemiddeling tussen de klant en de installateur.  

BVE-Management specialiseert zich in de isolerende en trillingsdempende coatings van Duomar en volgt ieder project nauwkeurig op. Als enigste Belgische verdeler zijn wij dan ook heel trots om het merk Duomar te mogen vertegenwoordigen.